Eén van de eerste producenten van aluminium ramen en deuren in Limburg

Sinds 1955 maakt Construal aluminium ramen en deuren, waarbij wij ons mede hebben gespecialiseerd in het produceren van meer complexe constructies. Met een eigen atelier streven we naar hoogstaande kwaliteit op vlak van producten en service, flexibiliteit en persoonlijke  aanpak. Daarbij zijn we altijd op de hoogte van de nieuwste productinnovaties in ons vakgebied.

Contacteer ons

Een stukje geschiedenis

In 1955 zag ingenieur André Jansen een opening in de markt op het vlak van aluminium constructies en richtte hij Construal op. Eind jaren 80 vervoegde zijn zoon Alexander Jansen de firma.

Productinnovatie, kwaliteit en het streven naar esthetische perfectie zijn altijd de leidraad gebleven.

Onze gedreven medewerkers in productie, plaatsing, engineering en administratie zorgen steeds voor de beste service. Hierbij is een goede samenwerking met de opdrachtgever, architect en aannemer cruciaal. Dit verklaart waarom Construal al meer dan 60 jaren succesvol is en een begrip in de aluminium wereld.

  

Elke opdracht is een intensief proces, waarbij een persoonlijke aanpak centraal staat. Tekeningen worden gemaakt en besproken met de klant, profielen worden aangekocht, verwerkt en in elkaar gestoken in het atelier en vervolgens wordt alles op de werf geleverd en geplaatst.

Met ons eigen atelier, hebben we alles volledig zelf in de hand. Dat gaat van de productie zelf tot de kwaliteit en de levertermijn van het project. Door deze flexibiliteit kunnen we voldoen aan de wensen van jou als klant én aan de vereiste normen.

Ontdek ons portfolio